Oslo Skin Lab Danish Beauty Awards Nominering Nomineret Inner Beauty Kollagenpulver.jpg

The Solution™ er nominert igjen!

The Solution™ Anti-wrinkle collagen har igjen mulighet til å stikke av med seieren som årets produkt i kategorien "Inner Beauty" , kåret av Danish Beauty Awards.

Vi i Oslo Skin Lab har troen på at skjønnhet kommer innenfra. Derfor ble vi ekstra glade når vi fikk nyheten om at The Solution™ har blitt nominert i kategorien «Inner Beauty», av Danish Beauty Awards 2019. 

​Produktene er valgt ut av en jury bestående av eksperter innen helse, skjønnhet, apotek og kosthold. Dette gjør oss selvsagt ekstra stolte over nominasjonen.

I år har påmeldingene slått alle rekorder og mange av produktene har blitt grundig testet. At The Solution™  har imponert til nok en nominering, er vi veldig fornøyde med. Vi i Oslo Skin Lab gleder oss til å delta på prisutdelingen i København den 26.april, hvor vinnerene i de ulike kategoriene blir presentert. 

Inntil da kan du lese mer om de nominerte her

Caption

Vi i Oslo Skin Lab mener virkelig at The Solution™ er en verdig vinner. For hva kan vel slå et naturlig og rent produkt som holder hva det lover – og i tillegg leverer forskningsbaserte resultater som støtter alle erfaringene? Bestill din egen pakke i dag - og prøv produktet som juryen har nominert til et av årets skjønnhetsprodukter!