- Fikk fem år yngre hud på to måneder

Annette Brenne (50) har testet kollagenpulveret The Solution fra Oslo Skin Lab i to måneder. Resultatet var imponerende. (*)

Treningsfrue: slik holder jeg huden min i toppform

En god renserutine, sunn mat – og kollagen fra Oslo Skin Lab. Camilla, 38 år, er nøye med å ta vare på huden sin innenfra og ut. - Jeg har allerede brukt The Solution™ i over to år og fått så bra resultater.

Katrine har fått betydelig forbedring med The Solution!

Plutselig merket Katrine Kvalsund, 39 år, at flere av linjene og de begynnende rynkene ble mindre synlige.

Silke Grane, 47 år: " Jeg Elsker The Solution"

Silke Grane, 47 år, er skjønnhetsekspert med 20 års erfaring i beautybransjen. Hun fikk målt rynkedybde etter åtte uker med The Solution™ Anti-wrinkle collagen – resultatet var sjokkerende bra.

Stresset? Pass på! Det kan gjøre huden rynkete

Stress påvirker ikke bare hvordan du har det, men kan også fremskynde hudens aldringsprosess.

Vibeke, 52: "Oi, for en forandring!"

Skal du investere i nye hudpleieprodukter i høst? Da bør dette være nummer én på listen. For du har vel ikke gått glipp av den siste skjønnhetstrenden som booster huden fra innsiden og forebygger rynker og cellulitter.

Spis deg vakker!

Du vet det egentlig fra før – det vi spiser og drikker har effekt på huden. Både på godt og vondt.

Kan man drikke seg til mindre rynker – er det mulig?

De fleste av oss har vokst opp med samme oppfatning: å drikke rikelig med vann gjør at huden din ser yngre ut. Men stemmer virkelig dette?

Les mer her

Viktig å booste kroppen med næring innenfra

Du har sikkert hørt det før: Det vi putter i oss gir oss langsiktige effekter for hvordan vi føler oss og hvordan vi ser ut. Et balansert og sunt kosthold er nøkkelen til et sunt liv – og legger grunnsteinene til en frisk og strålende hud.

Virker på all hud - også cellulitter

Ved å behandle huden innenfra sørger man for at all hud kan nyttiggjøre seg av inntaket - enkelt og svært effektivt, både med hensyn til tid og innsats.

Mindre rynkedybde på åtte uker

Kollagenpulveret som benyttes i The Solution™ har vært gjennom flere studier som beviser at daglig kollageninntak både kan redusere rynkedybde og øke hudens elastisitet. Du kan lese mer om studiene her.

Smoothies for smooth hud

Vi har laget et par oppskrifter på smoothies som er skikkelig sunne og næringsrike – proppfulle av vitaminer og mineraler som er gode for både kropp og hud.

Reduserte rynkedybden på 8 uker!

Vanessa Rudjord har testet kollagenpulveret The Solution™ i 8 uker - og er strålende fornøyd med resultatet.

Derfor bør du ta tilskudd av kollagen

Ønsker du en vital, frisk og velfungerende hud bør du ta kollagentilskudd, oppfordrer Anne Berit Eide i Oslo Hudpleieklinikk.

Kollagenpeptider som huden elsker

Det finnes flere typer kollagen, men ikke alle motvirker hudens aldringstegn.

Les mer her

Kathrine Sørland: Effektiv hudpleie

Yrket mitt krever at jeg tar vare på meg selv. Den dagen jeg lar ansikt og kropp seile sin egen sjø er jeg rett og slett uten jobb, så det kan jeg faktisk ikke tillate meg.

Fem tips for god kroppspleie

Vi lever i et nordisk klima der kroppen utsettes for solsteking om sommeren og tørt og kaldt vær vinterstid. Men det er ingen grunn til å gå rundt med tørr og irritert hud av den grunn. Følg mine fem tips for god kroppspleie i hverdagen!